Om meg

Etter ei veke på sjøen kom endelig skrivelysta attende =)

Etter mykje blogging og padling i 2009 hadde eg alt klart til aktivitetsleiarkurs. Muligheita baud seg heilt på Verdens Ende, og kokken (Tor-Inge) skulle også delta. Uheldigvis var då bloggen fordufta! Eg hadde rydda i alle mine e-post adresse, ja de he komet til mange ide siste, og eg sletta ei adresse utan å tenke over konsekvensane. Med i det store, svarte intet for dermed dei nedskrivne, herlige, flotte å svært inspirerande turane……jaja tenkte eg og satsa alle kort på at det ordna seg for snilde gutar. Sender ein STOR takk til mine veileiarar Lidun og Einar! Tusen takk for ei strålandes helg…..

Deretter oppretta eg på nytt bloggen min via Herøy Kajakk Klubb si nettside. Hadde i grunnen planar om å gjenopprette de gamle, men skrivelysta he våre so låge i de siste. Etter fleire turar i år har eg no ein plan om å kom asjur =) For dei som er ute etter litt av de som forgjekk i fjor, kan de ta eit besøk på Herøy Kajakk Klubb og dei andre bloggane som det er linka til der.

I dag sit eg om bord i Havila Runde som lettmatros.

  

Et lite skip i Nordsjøen som passa på alle andre ;o) På friturane drive eg eit firma og laga blant anna ”polokajakkmål” I Herøy Kajakk Klubb er eg no nestleiar og komande kurshaldar. De skulle vel omtrent oppsummere ting.

Er meget stolt av Herøy Kajakk Klubb. Sidan starten 2008 har vi utvida oss og har mykje spennande på kalendaren for 2010 =) Neste store blir Maritim sommarfestival og Sommartreff helga etter.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: